Державно-правові та суспільно-політичні перетворення в Україні на сучасному етапі - Кукуруз, О.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Зазначена тема стала предметом обговорення на спільному засіданні Вчених рад Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф.Кураса НАН України та Інституту історії України НАН України. В дискусії, яка відбулася 28 січня.