Настільна книга майбутнього юриста - Бабкін, В.Д. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Рецензія на посібник: Мироненко О. М., Горбатенко В. П. Історія вчень про державу і право: навч. посіб. / О. М. Мироненко, В. П. Горбатенко. - К.: ВЦ «Академія», 2010. - 456 с. (Серія «Альма-матер»).