Галичина під владою Польського Королівства: спроба юридичного аналізу - Іванова, А.Ю. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Рецензія на книгу: Бойко І. Й. Органи влади і право в Галичині у складі Польського Королівства(1349-1568 рр.): монографія. - Львів: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2009. - 628 р. Рецензію підготовлено за наслідками колективного обговорення монографії, яке відбулося за участю автора у відділі історико-правових досліджень Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України.