Славістичні і македоністичні наукові інтереси - Ристовскі, Б.П. (Вісник НАН України, 2012)
Доповідь академіка Македонської академії наук і мистецтв Б.П. Ристовскі з нагоди вручення Золотої медалі ім. В.І. Вернадського НАН України.