Про резонансні коливання пластинчатих п'єзоелектричних вібраторів - Шульга, М.О. (Доповіді НАН України, 2011)
Вперше на прикладі коливань пластинчатого п'єзоелектричного вібратора проаналізовані резонансні і антирезонансні частоти при підведенні до електродів електричної напруги (резонанс напруг) або електричного струму (резонанс струму). Виявлена інверсійність резонансних і антирезонансних частот.