Особливості формування топографії і структури зносостійких покриттів мозаїчного типу дією імпульсного електричного розряду - Бобер, М.В.; Волкогон, В.М.; Аврамчук, С.К.; Палагута, Н.Г.; Скринька, А.О. (Доповіді НАН України, 2011)
Наведено дані щодо дослідження впливу технологічних параметрів процесу обробки металевих поверхонь потужним імпульсним електричним розрядом на їх топографію, структурний стан і механічні характеристики сформованого покриття мозаїчного типу.