Волинські клірики в соціальних трансформаціях XX століття - Ярмоленко, М. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2011)
Рецензія на книгу: Борщевич В. Т. Волинське духовенство у XX столітті: ідентичність, статус, еволюція: монографія / В. Т. Борщевич; Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки. – Луцьк: РВВ Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2010. – 582 с.