Повернення забутого - Серкіз, Я. (Україна-Польща: історична спадщина і суспільна свідомість, 2011)
Рецензія на книгу: Бібліографія історії українсько-польських відносин: суспільно-політичні та економічні процеси (За матеріалами картотеки Мирона Кордуби) / Упоряд. Олег Піх, Оксана Руда. – Львів: Інститут українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, 2009. – 366 с.