Розвідкові роботи в басейні Стиру - Конопля, В.; Оприск, В. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У 1992 році на території Ківерцівського району Волинської області працювала Розвідкова археологічна експедиція Волинського краєзнавчого музею. Програма досліджень зводилась до відкриття нових пам’яток археології, взяття їх на науковий облік та вияснення стану збереження культурного шару місцезнаходжень. Обстеженню підлягли села Бодячів, Грем’яче, Гайове, Жидичин, Звірів, Кульчин, Лички, Озеро, Пальче, Сокиричі і Яківці.