Розвідкові роботи в басейні Західного Бугу на Волині - Конопля, В.; Златогорський, О. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті проаналізовані нововиявлені археологічні пам’ятки на території Володимир-Волинського, Іваничівського та Локачинського районів Волинської області в басейнах річки Західний Буг, виявлені і обстежені експедиціями Інституту українознавства ім. Крип’якевича НАН України, Волинського краєзнавчого музею та ДП «Волинські старожитності» ДП НДЦ «ОАСУ» Інституту археології НАН України.