Поселення стжижовської культури Рованці - Гнідавська Гірка (за матеріалами з розкопу 12) - Ткач, В. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті проаналізовано поселенський комплекс стжижовської культури на багатошаровому поселення у с.Рованці в урочищі Гнідавська Гірка за матеріалами розкопу 12 ДП «Волинські старожитності» 2010 року.