Матеріали доби каменю з літописної Муравиці на Волині - Конопля, В.; Прищепа, Б.; Сілаєв, О. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті проаналізовано та атрибутовано кам’яні та глиняні вироби доби пізнього палеоліту, маліцької культури, виявлені під час досліджень літописної Муравиці на Волині.