Окремі питання бабинської культури на Волині - Охріменко, Г.; Скляренко, Н.; Локайчук, С. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті проаналізовано знахідки з території Волині матеріалів культури багатоваликової кераміки (так званої бабинської культури) наприкінці ІІІ – в першій половині ІІ тисячоліття до н.е. Охарактеризовано особливості керамічного комплексу, технологія виготовлення посуду та матеріальна культура «бабинців».