Археологічні дослідження замків Тернопілля - Строцень, Л. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті охарактеризовані археологічні дослідження замків Тернопільщини. Особливий акцент зроблено на проведені дослідження в останні роки експедиціями ДП ОАСУ «Подільська археологія», Інституту «Укрзахідпроектреставрація», Інституту археології Львівського національного університету, Тернопільської обласної інспекції охорони пам’яток історії та культури, районних краєзнавчих музеїв.