Куди йдемо? - Мовчан, П.; Жулинський, М.; Стріха, М.; Заєць, І.; Масенко, Л.; Верстюк, В.; Скляр, В.; Кот, С. (Україна. Наука і культура, 2009)
З парламентських слухань на тему «Національна ідентичність в Україні в добу глобалізаційних викликів: проблеми та шляхи збереження», що відбулися у Верховній Раді 9 грудня 2009 року.