Мікрохвильові телекомунікаційні технології та біологічна безпека - Ільченко, М.; Наритник, Т. (Україна. Наука і культура, 2009)
Украй актуальною в усьому світі є біологічна безпека. Біологічна безпека визначається впливом електромагнітного випромінювання на організм людини, що оцінюється за допомогою санітарних норм, які визначають допустиму межу випромінювання. Така межа зазвичай в 50–100 разів нижча за поріг, при якому в організмі можуть відбуватися незворотні зміни.