Забуті габри-вигнанці - Тищенко, К. (Україна. Наука і культура, 2009)
Доповідь 14 травня 2009 р. на ІІ Міжнародній науковій конференції "Актуальні проблеми історії стародавнього світу" (Історичний факультет КНУ).