Світло духовності й доброти. Нестримний плин творчості в часі. У безмежному просторі Гоголя - Жиліна, Л. (Україна. Наука і культура, 2009)
Нема, очевидно, такого киянина, який хоч би раз не був у Театрі на Липках — театрі юного глядача. Багато підлітків з інших міст і сіл України переживали тут свої перші театральні враження. Театр — це завжди свято. А тут ще й свято самого театру. Ювілей. Розповідає про театр Людмила Жиліна, незмінний головний редактор журналу «Театрально-концертний Київ» 1973–2009 років.