Презентація. Коррадо Калабро в Києво-Могилянській академії (Україна. Наука і культура, 2009)
25 вересня 2009 року відомий італійський поет Коррадо Калабро презентував перед студентами Києво-Могилянської академії свою книжку «Я не скажу тобі, що це любов», видану львівським видавництвом «Літопис» (переклад Оксани Пахльовської). У книзі вміщено твори різного часу, починаючи з 60-х років і до сьогодення, а також — передмову та інтерв’ю Оксани Пахльовської з автором і його есе, присвячене еволюції поетичної мови в епоху постмодернізму.