Новий метод синтезу триазоло[4,3-b][1,2]діазепінів похідних бензофурану - Єресько, О.Б.; Толкунов, В.С.; Суйков, С.Ю.; Толкунов, С.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Розроблено зручний одностадiйний метод синтезу 9-(4-хлорофенiл)-3-метил-6-арил-6,12-дигiдро-7H-бензо[4,5]фуро[3,2-e][1,2,4]триазоло[4,3-b][1,2]дiазепiнiв взаємодiєю 4-амiно-3-(4-хлорофенiл)-5-[(6-метилбензо[b]фуран-3-iл)метил]-4H-1,2,4-триазолу з альдегiдами в кислому середовищi.