Рівновага еліптичних порожнистих тришаруватих циліндрів з трансверсально-ізотропним середнім шаром - Григоренко, Я.М.; Рожок, Л.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Дослiджується напружений стан елiптичних порожнистих тришаруватих цилiндрiв з трансверсально-iзотропним середнiм шаром симетричної та несиметричної будови на основi методу апроксимацiї функцiй дискретними рядами Фур’є. Наводиться розподiл полiв перемiщень та напружень.