Спектральные функции влияния граничных воздействий в моделировании и идентификации тепловых процессов в трехмерных системах - Слесаренко, А.П.; Марченко, А.А. (Доповіді НАН України, 2011)
На базi спiльного застосування спектральних функцiй впливу граничних взаємодiй, кiнцевих iнтегральних перетворень i варiацiйно-структурного методу з введенням невiдомих спектральних складових для теплових потокiв на частинах поверхнi тiла складного поперечного перерiзу пропонуються наближенi аналiтичнi пiдходи до розв’язання тривимiрних прямих i обернених задач теплопровiдностi. У даних задачах коефiцiєнт темлообмiну i температура зовнiшнього середовища є вiдомими i невiдомими функцiями вiд координат для прямих i обернених задач теплопровiдностi, вiдповiдно.