Методология рефлексивного управления процессами освоения новых рынков сбыта промышленной продукции - Устинов, Е.А. (Економіка промисловості, 2011)
Розроблено комплексну методологію рефлексивного управління процесами освоєння нових ринків збуту промислової продукції. Наведено загальну схему процесу рефлексивного управління процесами освоєння нових ринків збуту промислової продукції на підприємстві. Висвітлено перспективні напрями досліджень. Ключові слова: методологія управління, рефлексивне управління, освоєння нових ринків збуту, збут промислової продукції.