Маркетинг інновацій як один з інструментів забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Телишевська, Л.І.; Майборода, Т.А.; Підвальна, К.С. (Економіка промисловості, 2011)
Обґрунтовано основні особливості маркетингу інновацій як одного з інструментів забезпечення реалізації нововведень на підприємстві. Ключові слова: маркетинг інновацій, інноваційний маркетинг, маркетингові стратегії, інноваційна діяльність, інноваційна активність.