Із зали засідань Президії НАН України (Вісник НАН України, 2012)
На черговому засіданні Президії НАН України 30 травня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: Спільне засідання Президії Національної академії наук України, Колегії Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України та Ради Державного фонду фундаментальних досліджень: Державний фонд фундаментальних досліджень: місце і роль у фінансуванні науки та міжнародному науковому співробітництві (доповідач — академік НАН України В.П. Кухар); Шляхи вдосконалення державної підтримки фундаментальних досліджень (доповідач — академік НАН України В.П. Семиноженко); Запровадження принципів «глобального зеленого курсу» в модель економічного розвитку України (доповідач — академік НАН України Б.В. Буркинський); Про діяльність Західного наукового центру НАН України та МОНмолодьспорту України (доповідач — академік НАН України З.Т. Назарчук); Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); Кадрові та поточні питання.