Тарас Шевченко у творчості Яра Славутича - Накашидзе, І. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглядається творча постать Т.Г. Шевченка у рецепції Яра Славутича. Аналізуються твори, у яких Кобзар фігурує як художній образ. Також простежується використання Яром Славутичем ремінісценцій та парафразів з поетичних творів Т.Г. Шевченка.