Функціонально-стильові параметри сурядних сполучників у поемі Тараса Шевченка "Катерина" - Весельська, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано зміни функціонально-стильових параметрів сурядних сполучників, визначено типові й нетипові вияви їхньої семантико-синтаксичної функції та окреслено коло найуживаніших із них.