Неелементарні прості речення з вокативними синтаксемами, їх реалізація у творах Т.Г. Шевченка - Вольська, Ю. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано основні підходи до проблеми функціонування вокативної синтаксеми (звертання) як ускладнювального засобу в структурі неелементарного простого речення.