Мовне сприйняття рослинного світу у творчості Тараса Шевченка та в польській фразеології: лінгвокультурологічний аспект - Доброльожа, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
В статті з’ясовується символіка концептів рослинного світу у творчості Т. Шевченка та в поліській компаративній фразеології.