Творчість Тараса Шевченка як об'єкт мовознавчих студій - Конторчук, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглядаються основні аспекти дослідження мови творів Т.Г. Шевченка в сучасному українському мовознавстві.