Епістолярій Тараса Шевченка як об'єкт пошукового дослідження під час вивчення життєпису - Башманівська, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті запропоновано вивчення епістолярної спадщини Тараса Шевченка як об’єкт учнівського дослідження в процесі ознайомлення з біографією письменника.