Шевченкове слово на уроках читання в початковій школі - Голубовська, І. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано поезії Тараса Шевченка, що вивчаються на уроках читання в початкових класах.