Числівникові форми в "Актовій книзі Житомирського гродського уряду 1611 року" - Крижанівська, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто структурні типи числівників, які трапляються в документах, вміщених в «Актовій книзі Житомирського гродського уряду 1611 року».