Лінгвогеографічний пошук місця навчання Климентія Зіновієва - Кулієвич, М. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті висвітлено імовірне місце навчання Климентія Зіновієва за діалектними особливостями, враховуючи палеографічний аналіз зразків рукописного письма цього автора.