Українська та білоруська літературні мови XX ст. крізь призму Полісся - Скопненко, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано специфіку становлення української та білоруської літературних мов у ХХ ст. з погляду рецепції рис поліського діалектного простору.