Назви на позначення поняття "група зірок" у писемних пам’ятках з Полісся в контексті староукраїнської мови - Тріль, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
На матеріалі картотек українських історичних словників (ХІV–XV, XVI – першої половини XVII ст., проф. Є. Тимченка) проведено лексико-семантичний аналіз загальних назв, що позначають поняття "група зірок"”.