Лексична база прізвищ Горохівщини, мотивованих індивідуальними ознаками першоносіїв - Лісова, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано сучасні прізвища Горохівщини, утворені від назв фізичних ознак та психічних властивостей людини, визначено лексеми, які взяли участь у їх формуванні.