Лексико-семантичні паралелі в західнополіських і гуцульських говірках (на матеріалі лісової лексики) - Наконечна, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті простежено спільні й відмінні лексико-семантичні риси лісової лексики в говірках Західного Полісся й Гуцульщини.