Назви хліба та його частин у говірках надсянсько-наддністрянського суміжжя (у контексті південно-західного та північного наріч) - Шелемех, В. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто основні назви хліба та його частин, які поширені в говірках надсянсько-наддністрянського суміжжя. Проведено паралелі з поліськими говорами.