Синтез новых олигооксипропиленфумаратов и исследование их фотоинициируемой сополимеризации - Бондаренко, П.А.; Рожнова, Р.А.; Галатенко, Н.А. (Доповіді НАН України, 2011)
Для створення нових полімерних матеріалів медичного призначення розроблено методику синтезу ненасиченого олігоестеру з кінцевими гідроксильними групами. Показано можливість отримання тривимірних полімерів УФ-ініційованою співполімеризацією з мономерами з подвійними зв'язками в ланцюзі.