Проза Володимира Винниченка крізь призму текстології - Граб, Н. (Спадщина. Літературне джерелознавство. Текстологія, 2010)
У статті розглянуто монографію Т. Маслянчук «Проза Володимира Винниченка: проблеми текстології» (К., 2008), присвячену творчості еміграційного періоду цього письменника.