Юрій Лавріненко - Лущій, С.; Єсипенко, Д. (Спадщина. Літературне джерелознавство. Текстологія, 2010)
Лавріненко Юрій Адріанович (1905–1987) – український літературознавець, публіцист, есеїст, критик, редактор.