Комплексний історико-лінгвістичний аналіз назв богослужінь, обрядів і священнодій - Скаб, Марія; Скаб, Мар’ян (Українська мова, 2010)
Рецензія на книгу: Ю.В. Осінчук „Історія української богослужбово-обрядової лексики“ – К., 2009. – 176 с.