Позитивна репрезентація людини у фразеологізмах засобами української мови - Венжинович, Н. (Українська мова, 2010)
Описано в лінгвокультурологічному аспекті один із фрагментів української мовної картини світу — фразеологічні вирази на позначення позитивної репрезентації людини. Ключові слова: фразеологізм, позитивна репрезентація людини, українська ментальність, українська мовна картина світу, лінгвокультурологічний аспект.