Джерела енантосемії в українській мові на загальномовному тлі - Федоренко, Т. (Українська мова, 2010)
У статті йдеться про особливості походження енантосемії в різних лінгво-культурах. Звернуто увагу на особливостях факторів енантосемізації в українській мові.