Таксононімія логічних девіацій у нормативно-правових актах - Афанасьєва, О. (Українська мова, 2010)
Розглянуто особливості логічних девіацій у текстах нормативно-правових актів, які є складовою частиною офіційно-ділового стилю української літературної мови. Запропоновано власний підхід до класифікації виявлених у текстах чинних кодексів логічно аномальних уживань.