Григорій Сковорода онлайн! - Бук, С. (Українська мова, 2010)
Online Concordance to the Complete Works of Hryhorii Skovoroda — Онлайн конкорданс повного зібрання творів Григорія Сковороди), доступний за адресою http://www.arts.ualberta.ca/~ukr/skovoroda/NEW/index.php. Уклали Наталія Пилип'юк (Університет Альберти, Канада), Олег Ільницький (Університет Альберти, Канада), Сергій Козаков (Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, Україна.