Для тих, хто прагне пізнати глибини українського менталітету - Барчук, В. (Українська мова, 2010)
Рецензія на книгу: Кононенко В.І. Мова в контексті культури. — Івано-Франківськ: Плай, 2008. — 391 с.; Українська лінгвокультурологія. — К.: Вища школа. 2008. — 327 с.