Комплексне дослідження українських псевдонімів - Дудик, П. (Українська мова, 2010)
Рецензія на монографію: Павликівська Н.М. Питання української псевдонімії ХХ століття. Монографія. — Вінниця: „Глобус-прес”, 2009. — 388 с.