Соціолінгвістика: вчора, сьогодні, завтра - Руда, О. (Українська мова, 2010)
Рецензія на збірник: Соціолінгвістичні студії; за заг. редакцією Л.О. Ставицької. — К.: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2010. — 288 с.